2010. szeptember 30., csütörtök

CSIGA WERK


Fregoli csiga képének születése. :)

2010. szeptember 29., szerda

BALLA ANDRÁS : A REMETE



Balla András "A remete" című könyvének bemutatója volt tegnap a Mai Manó Házban.A könyvről a szerzővel Haris László fotográfus beszélgetett.Őszinte az érzelmeket sem nélkülöző diskurzus alakult ki, kis bepillantást engedve a könyv s a szerző lelkébe egyaránt.
A könyv a Kis Manó könyvesboltban megtekinthető illetve megvásárolható.

2010. szeptember 22., szerda

SZÜRETI NAPOK


Ha ősz akkor szüret, ha szüret akkor bor, ha bor akkor borkostoló, ha borkostoló akkor borvacsora... mindez Szekszárdon... egyik jobb mint a másik ! :)

2010. szeptember 10., péntek

2010. szeptember 9., csütörtök

STAND UP !

STAND UP magyar honlapja

A klip érdekessége, hogy gimnazista tanulók forgatták újra az eredeti mintájára, felkérésre.Minden munkafázisban csak diákok ( felvétel, vágás, szereplők stb. ) vettek részt.

A magyarországi akció szervezői a budapesti Eötvös József Gimnáziumot keresték meg , mivel az itteni média szakos tanulók közül többen is nagyon szép eredménnyel szerepeltek az országos középiskolás versenyen az elmúlt évben.

One.org click , Click 2006

2010. szeptember 3., péntek

LÁTLELET



A nyár utolsó lábnyomai... BlogDognak szeretettel... ;)
Hogy is szokták mondani ? A téma az utcán hever... ?
Hát most tényleg így volt, s nem tudtam kihagyni, hogy Gáti György után Dozvald János előtt is tisztelegjek egy neki való témával. :) Miután ő nem volt jelen, kénytelen voltam én lekattintani.
Fogadja szeretettel ! :)