2010. szeptember 3., péntek

LÁTLELET



A nyár utolsó lábnyomai... BlogDognak szeretettel... ;)
Hogy is szokták mondani ? A téma az utcán hever... ?
Hát most tényleg így volt, s nem tudtam kihagyni, hogy Gáti György után Dozvald János előtt is tisztelegjek egy neki való témával. :) Miután ő nem volt jelen, kénytelen voltam én lekattintani.
Fogadja szeretettel ! :)

6 megjegyzés:

  1. Teljesen felvidultam! Ezek szerint a nyár egy helyben totyog! Ráült kedélyemre a gyanú, hogy már rég futólépésben távozott.
    De ha így áll, akkor még van remény, hogy nasszanyást hallok a véna felől. If szó, velem örül Of Szi.(már ha Lőrinc bele nem pisövél :-))
    D-Vektor

    VálaszTörlés
  2. egy-két íráshibát ejtettem, mert teljesen elvonta figyelmemet, hogy az aktuális TITKOKra mér nem tudok rákattintani. Bocs.
    Illetve, hogy mér' nem tárul fel semmi...

    VálaszTörlés
  3. én tisztább lapokkal jáccom. Ahhoz például, hogy fenti bejegyzésemet elküldhessem a PREMOON szót kellett bepötyögnöm, ami kozmikus relációban egyértelműen a földtörténet előtti Holdra céloz. (majd próbáljátok ki Ti is! :-)))

    VálaszTörlés
  4. Örülök, ha felvidultál, gondolom még a könnyed is kicsordult... ;))
    Az oldalsó sávon nincs ilyen lehetőség, hogy kinagyíthatóvá tegyem... de hát ami titok, az amúgy is titok. :)
    Micsoda mázlista vagy, hogy egyszer legalább valami értelmeset köpött ki neked a gép, s nem ilyen kiolvashatatlan kimondhatatlan nyelvtörőt.Gyűjtsed Te is mint Vajdus. :)

    VálaszTörlés
  5. A kép fájintos, Gáti pamflet, Ofszi felhanggal, kicsi Gyöngyös lírával. A titok megoldható, ha akarod, a kép nagytestvérét el kell helyezni valami oldalon és odalinkelni. (Lásd a mandalámat :)
    Ofszi szerencsés, mert neki értelmes szót köpött ki a rendszer. Azt nem kell 5x újra gépelni, mert az ember rááll. Az értelmezhetetlenekben meg keresi az értelmet, de egy gép mitől lenne az?
    Ofszi jókedve rögtön le is jött a koalíciós bejegyzésben :)

    VálaszTörlés