2010. február 25., csütörtök

MEGHÍVÓ / BARICZ KATALIN



Akinek módjában áll, nézzen be ha kedve tartja.

3 megjegyzés:

  1. Kedves Gyöngyi,
    az alábbi, Nagylátószög blogjában talált szívhez szóló "ajánlást" (egy régebbi kiállítás vendégkönyvébe írt sorok) olvasva:

    "Kedves Kati!
    Végigtekintek a gyerekarcokon és mégis a Te önportrédon akad meg leginkább a szemem. Nem azért mert nem jók a gyerekek arcai, hanem azért mert nagyon is azok. És ha rámeredek a Tiédre, rájövök, hogy azért, mert Te álltál velük szemben. Kinyílásodra nem lehet másként reagálni csak a kinyílással. És ha nem látom a Tiedén kívül kiállított 21 arcot, abban az egyben megtalálható mind. És ha jobban elmélyedek benne, rájövök, hogy minden eddigi általad fotózott arc ott van a Tiédben. Mindegy, hogy Ők adták a magukét Neked, vagy fordítva. Mert a Te lelked meg ott van az összes emberalakod arcán. Tökéletes szimbiózisban élsz fényképezett világgoddal. És itt, a kiállított 21 gyerekarc között könnyű rájönnöm, hogy miért: Mert úgy tudtad magadban megőrizni az örök gyermeket, hogy amellett ideje korán eltaláltál a bölcsesség harmónikus világába. Ez a mi legnagyobb ajándékunk Tőled. Mindannyiunk nevében köszönöm!
    A legőszintébb nagyrabecsüléssel, János"

    és az idei kiállítás vonzó témáját látva, szívből sajnálom, hogy nem tudom megnézni :o(
    Annál nagyobb szeretettel gratulálok a kiállításhoz, a megnyitóra pedig barátságos hangulatot kívánok Baricz Katalinnak és vendégeinek egyaránt :o)
    Kristina

    VálaszTörlés
  2. Kedves Krisztina, köszönöm ismertem Jánosnak ezt a beírását.Ha megnézed ott alatta a megjegyzések rovatot, el is olvashatod akkori reagálásomat rá.
    Katit ismerve, biztos nem ez lesz idén az egyetlen ( ill. ez már a második idén ) kiállítása, így ne bánkódj, lesz még alkalmad bepótolni, még ha most el is maradsz.
    A jókívánságokat köszönöm, átadom ! :))

    VálaszTörlés
  3. Kedves Gyöngyi, az jó hír, hogy lesz még :o)

    Kristina

    (s a hozzászólást is elolvastam.)

    VálaszTörlés