2009. április 27., hétfő

A MUZSIKA HANGJAI - DO/RE/MI

Egy kis vidámság sosem árt, szép hetet mindenkinek !

"Minden szín a maga módján gyönyörű, és ezt a szépséget meg kell őrizni, mint ahogy a zenében a hangot.Csak szervezés, elrendezés kérdése, hogy megőrződjék a szín szépsége és üdesége."

HENRI MATISSE

8 megjegyzés:

  1. Igazán szívesen :)
    És mennyi jó arc, és pillanat volt a nézők között, én tuti őket fotóztam volna, ha ott vagyok, bár ez inkább olyan Timinek való téma ;)

    VálaszTörlés
  2. Részt venni benne még jobb lett volna...

    VálaszTörlés
  3. Igaz, nehéz döntés lenne ott helyben.
    Vajon nálunk egy ilyen akcióra hogy reagálnának ?

    VálaszTörlés
  4. Azért gopndoljatok bele, milyen lenne ez a keletiben. Egy mátészalkai borgőzös hang: A qvaannyuknak most toporzékolnak itt. Le fogom késni a vonatom.:-)))
    Nekem azért értékes ez a kis videó, mert szépen mutatja, mennyire nem vagyunk mi magyarok egy összetartó náció, ezért ki is teszem a blogomba én is.

    VálaszTörlés
  5. Örülök, hogy hatott rád és megmozgatta a fantáziádat :)
    Nekem meg azért értékes, mert egy pozitív életérzést közvetít, ami nagyon is ránk fér manapság.
    Legalább pár percig had álmodozzunk... :)

    VálaszTörlés
  6. Én azt hiszem mindketten ugyanarról beszélünk, csak én úgy mondom, hogy a pohár félig üres. Te pedig úgy, hogy félig tele van. Ám mindketten egyet értünk a tartalmát illetően. És most kissé illúzió romboló leszek ha megnézed ezt.:)

    VálaszTörlés
  7. Nem egyáltalán nem az, sőt nagyon köszönöm, hogy belinkelted! Miután a fiam rendszeresen részt vesz előadásokban ( lsd. Vadászat beírások pl. ), tudom milyen mennyiségű csapatmunka kell ahhoz, hogy olyan dolog szülessen ami így tud pl. életörömöt sugározni.S ez a lényeg, hogy eljutnak idáig, s a sok munka meghozza a várt eredményt, mert amit aztán látsz az az érzés valóságos élmény. Nekem itt is a nézők arca tetszett nagyon, mert ők már készen kapják ezt a helyzetet, s feltehetően spontán reagálják le. S amikor ötször megnézek egy előadást, mert nagyon tetszik, ugyanezt érzem, csak mindig kicsit másképp, miután egyformák nem lehetnek, de az érzés mindig klassz. Ha van kedved nézd meg esetleg a tv-s riportot ( vadászat ), ahol a diákok nyilatkoznak ők, hogy élik meg a próbafolyamatot.
    A félig tele vagy üres pedig,az olyan a férfi vagy nő problematika... ;)

    VálaszTörlés