2010. június 25., péntek

CSANYI - LATTMANN QUARTET


Horváth Kornél, Csanyi Zoltán, Lamm Dávid

Egy fárasztó hajtós hét után, kellemes langyos nyári este, a hullámzó Dunán a part gyönyörű esti fényeivel, egy üveg hűvös Sauvignon blanc, véletlenszerű baráti találkozás és beszélgetések, mi kell még, hogy az ember végre fellélegezzen ... egy kis muzsika ami néhol elandalít avagy ritmusaival felébreszt és ezzel az estét teljessé teszi ... ajánlom mindenkinek, bevált recept ! :)


Lamm Dávid


Az értő és érző közönség


Tudatosan rendezett káosz

www.youtube.com/watch?v=5YQHaHrecHA

5 megjegyzés:

  1. Jó recept,finom kis "smooth jazz" :) (A tudatosan rendezett káosz nem rend?) :)

    VálaszTörlés
  2. Nem, nem rend... :)
    A kívüllálónak káosz marad, csak a kiváltságosok tudják, mi miért úgy van, mint ahogy a zsenik rendje is a rendetlenség, de az attól még, hogy ők mindent megtalálnak benne, másoknak mégis csak rendetlenség marad. :))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jók a képek, csábítóak, hogy én is elmenjek oda, de nem megyek, mert örülök, hogy ülök. Tetszik az első mondatod is, olyan, mint az esti Duna, hullámzó, gyönyörű, megnyugtató. :) A receptről a sok kedvenc főzős oldalam jutott eszembe. A volt Magyar Konyha volt tulajdonosnője mondta egyszer, hogy az ember azért vesz receptmagazint, hogy tudja, mit főzhetne, nem azért, hogy meg is főzze. Így leszek én is a te recepteddel. Még azon is röhögtem, hogy egy üveg borról írtál. :D

    VálaszTörlés
  4. Timi, egynek indult az, csak aztán a tudtunk nélkül kedves ismerősök rárendeltek még egyet. :) Mire észbe kaptunk, már a fele el is fogyott... :D Különben is minden jó recepthez kell egy jó ital is. ;)

    VálaszTörlés