2010. április 6., kedd

DR. HAÁN ANDRÁS


Kétszeres olimpikon ( kosárlabda és findingi ) civilben szívsebész.

11 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretem a színes portréidat. Valahogy Tőled olyan erőteljesek és elfogadhatók, pedig tudod, hogy ff műfajnak gondolom :)

    VálaszTörlés
  2. Nem elfogadhatók, illetve azok is, kifejezők! Ez a jobb szó :)

    VálaszTörlés
  3. Köszi János ! Lehet, hogy egyszer eljut odáig, hogy kifakul s ff kép lesz belőle. ;) Megnéztem úgy is, de most még biztos túl friss az élmény, s nekem beszédesebbnek tünt színesben ( meg szeretem is a színeit ).:)

    VálaszTörlés
  4. Félre értesz. Egy másodpercig sem gondolom, gondoltam, hogy ennek ff-nek kellene lennie!!! Ha csak az arc lenne, talán. De ezzel a háttérrel semmiképpen, ide kellenek a színek. Én épp azt mondom, hogy azért szeretem a színes portréidat, mert egyértelműen színesben vannak elgondolva... Ne fakítsd ki :)))

    VálaszTörlés
  5. Értelek én, de volt már akinek megmutattam, s kapásból rávágta : FF-ben ! Ezért írtam, mert most nem értettem egyet vele, pedig általában adok a véleményére. :)

    VálaszTörlés
  6. Fantasztikusan tartja magát! Volt szerencsém vele egyszer-kétszer játszani a BSE-ben, lejött a régi társai közé, akkor a térde miatt már vitorlázott, de keze félelmetesen jó volt. Különlegesen jó embernek ismertem meg. Talán 1972-ben lehetett, akkor kerültem a csapathoz 17 évesen.
    Nagyszerű a portréd !
    Gratulálok: Laci

    VálaszTörlés
  7. Mik nem derülnek ki ... már megérte feltenni ! Rajli, te kosaraztál ? Csak nem szintén a BSE-ben ?! Rendkívül szerény, intelligens, szimpatikus ember.

    VálaszTörlés
  8. Kedves Gyöngyi, nagyon tetszik ez a portré!! A jellemzés is "látszik" a képen! Köszönjük, hogy megészottad (bocsánat itt a blogokon mind tegeződünk, ezért a merészség) velünk.

    Szeretettel gratulálok, és jó volna még hasonlókat kapni itt eme helyen :o)
    Kristina

    VálaszTörlés
  9. BSE-ben játszottam 1972-1977 novemberéig, utána a Zalkában, mint katona, utána a Glatz Árpinál még egy pár hónapot a BSE-ben, majd Fehérváron 1997-ig. Írtam a régi BSE-s fotódhoz ott többett is megtudhatsz Rólam! :)))

    VálaszTörlés
  10. Lehullt a lepel minden szempontból ! :)))
    Köszönöm, én is ott válaszoltam . ;)

    VálaszTörlés
  11. Egyetértek, szerintem is jó így színesben.

    VálaszTörlés