2010. április 14., szerda

TÁRLATVEZETÉS


Két fotós egymással szemben : balra Farkas Tamás , aki hallgat ... s jobbra Tóth József aki szokása szerint sztorizik, szóval "tárlatvezet". Egy minden igényt kielégítő, élmény-
beszámolót hallhattunk, a korról, a megrendelőkről, az ötletek megszületéséről, s a kivitelezésük nehézségeiről. A reklámplakátok világáról, a műemlék hidak állapotáról, a templomok történeteiről, özv. Radnótiné - Fifi néni egyéniségéről, már nem élő idős mesterekről, új képi poénjairól mesélt lelkesen. Feltett kérdéseinkre választ kaptunk. Örülök, hogy ennek az élménynek a fiam is részese lehetett, s a mai savanyú világban láthatott egy életvidám alkotó férfi embert.

5 megjegyzés:

  1. Füles egy intézmény. Ha nem fotózna egy kockányit sem, akkor is hiányozna az Őt ismerők köréből. Vitalitása, humora irigylésre méltó. Köszi Gyöngyi :)

    VálaszTörlés
  2. Jó ez a két kép így szembeállítva. Külön-külön is jók lennének, de így még jobb

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik a Tamás bácsi kézmozdulata: mintha egyszerre örülne, egyszerre lenne szégyenlős, hogy vele van foglalkozva éppen. Fülest nem ismerem személyesen, a munkái viszont végigkísérték az életünket. Egyszerűen zseniális, mint a tehenes plakátja is.

    VálaszTörlés
  4. Vajdus, viKING köszi ! :)
    Timi így igaz, mi szubjektíve szemléljük ezeket az alkotásokat, a gyerekeink már objektíve mert nem élték meg azt a kort.
    Azt látom még náluk is célba találnak. :)

    VálaszTörlés
  5. Az egyszerűség klasszikussá tesz - szerintem. :D

    VálaszTörlés