2010. május 4., kedd

ZSOLT



"Először leülsz szép tisztes távolba tőlem, úgy ott a fűben. Én majd a szemem sarkából nézlek, te pedig nem szólsz semmit. A beszéd csak félreértések forrása. De minden áldott nap egy kicsit közelebb ülhetsz... "
( Antoine de Saint-Exupéry )

8 megjegyzés:

  1. Egy ungabungás kép. :) A kép maga tetszik. Nekem Zsolt inkább olyan, mint a széljegyzeten. Itt nagyon komoly, de jól áll neki. :)Jó kis dekadens délután volt!

    VálaszTörlés
  2. És milyen jól esett, most kicsit elegem van a színekből, de nem vagyok ff hangulatban sem. :)
    Leginkább gyerekkorunk kézzel szinezett ff képei jártak az eszembe.Ha nem lenne több arcunk, de unalmas is lenne ez a szakma... ;))

    VálaszTörlés
  3. Ha nem tudom, mikor készült... Szuper kép, de hát nem ez volt a hangulat :) Még ha dekadens is :D

    VálaszTörlés
  4. János és hol van az alkotói szabdságom ? :D
    Mondtam én, hogy az ottani hangulatot akartam ezzel tükrözni ? :))

    VálaszTörlés
  5. Nekem már csak Ági és Zsolt véleménye hiányzik. :)))

    VálaszTörlés
  6. Igazad van, én is arra várok, nagyon kíváncsi vagyok ők mit mondanak ! Zsolt megígérte, hogy este megnézi, de gondolom nem jutott hozzá az egyéb teendői mellett...

    VálaszTörlés
  7. Nem egy szokványos kép rólam az biztos, de pont ezért jó. Egyébként tényleg inkább a széljegyzetes kép, ami jellemző rám. Ezt a morcos tekintetet direkt Gyöngyi kedvéért öltöttem magamra. :)

    (Áginak nem lett a kedvenc képe :) )

    VálaszTörlés
  8. Köszi Zsolt, akkor most már mindenki mindent tud. :)) Mindenesetre nekem így kedvenc, ahogy van, de természetesen elfogadom az ellenkezéseket is. Nem a jellemábrázolás volt a célom, sokkal inkább a karakteredet kerestem.

    VálaszTörlés