2010. május 22., szombat

MEGJELENÉS



Pünkösdi ajándékként, még friss és ropogós... :)
Mindig öröm, ha egy kép megtalálja helyét, főleg akkor, ha szabad akaratból, saját elképzelés alapján s nem megrendelésre készült. 2009. április 29-én tettem fel ide a blogomra ezt a portrét Szakolczay Lajos, irodalom és művészetkritikusról, amiből most legújabb könyve borítója készült.

18 megjegyzés:

  1. Ehhez őszintén gratulálok. Nincs nagyobb megbecsülés egy fotósnak, amikor a képe egy nívós kiadvány címlapját díszítheti.

    VálaszTörlés
  2. Köszi János ! Különösen az nagy öröm, hogy annak ellenére , hogy nem egy vidám magazin kép, a kép alanya szereti ezt a fotót, s elfogadja, hogy a lényeget tekintve, én ilyennek látom őt.

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok én is! Csak így tovább! A portré meg tényleg akkor igazi, ha nemcsak kívülről láttat. Mert pl. rólam most ritka csúf külső képet lehetne kreálni, pedig valójában milyen szép vagyok:-)

    VálaszTörlés
  4. Köszi ! :)
    Magadnak mondasz ellent, mert hiszen ha a fotó nemcsak kívűlről láttat, s a belső szépséged világít, az fog rögzülni a képen... ;))

    VálaszTörlés
  5. Szeretettel gratulálok én is. :)

    VálaszTörlés
  6. Ennek örülök Gyöngyi, büszke lehetsz rá, ahogy János mondta, öröm, ha egy nívós anyagban, főleg címoldalon megjelenik egy képed.

    VálaszTörlés
  7. Köszi János, kedves tőled. :)
    Zsolt, azt hiszem te nagyon jól tudod, mennyire sokrétű ez a dolog... köszönöm.

    VálaszTörlés
  8. A képhez gratulálok! Amikor először feltetted, letöltöttem, kinyomtattam és azóta is ott van a szobám falán. Ha jól emlékszem egy időmértékes epigrammát is írtam a képciklushoz (valami comberdő volt a címe!).
    Azért itt hadd tegyem hozzá, most fejeztem be a szellemi életünk huszonnégy kiválóságát meginterjúvoló kötet elolvasását, igazi élmény volt, ajánlom mindenki figyelmébe.

    VálaszTörlés
  9. Kipi az egy másik kép volt, aminek a címe is Comberdő volt... és itt a blogon nem szerepelt, tudtommal. Köszi.

    VálaszTörlés
  10. Nagyon örülök, és gratulálok!!!!! És persze Endre is. :)))

    VálaszTörlés
  11. A blogodat én jobban ismerem! Az epigrammát, ha jól emlékszem, úgy írtam a Labirintus cím alat 2009. április 29-én megjelent - most címlapra került - képhez 2009 május 2-án, hogy már ismertem a "Comberdőt" is (merthogy akkoriban még küldtél "nem publikus" képeket is e-mailben). Később, azaz 2009. június 17-én feltetted a Magyar Naplóban megjelent Szakolczay interjú kapcsán a Comberdőt is, de akkor már nem küldtem el még egyszer az epigrammát. Most pedig S.Faragó-ismeretből kérem bejegyezni az ötöst!

    VálaszTörlés
  12. 5* beírva GYÖNGYHÁZ ismeretből ! :))
    Megtisztelő a figyelmed, köszönöm !

    VálaszTörlés
  13. Igazad van, bocs! Gyöngyház-ismeretből. Persze hogy a nők az én számomra is az örök és feltárhatatlan titkok világába esnek... De úgy látom, Te is figyelsz... és én is köszönöm!

    VálaszTörlés
  14. Késésben vagyok Gyöngyi, de nem kisebb örömmel gratulálok, mint az időben itt levők!

    VálaszTörlés
  15. Nagyon kedves tőled Zsuzsi, köszönöm ! Az időnek itt nincs jelentősége. :)

    VálaszTörlés
  16. Ha itt nem lehet elkésni akkor pont időben szeretnék szívből gratulálni Gyöngyi :o)
    Kristina

    VálaszTörlés